onsdag
4/7
2012
Vertikalfiske | Björn Tunmats har haft ett bra fiske idag!

Postad av: | Kommentering avstängd

Björn Tunmats egna ord…
Idag hände det som inte får hända, Jag lyckades pricka en fisk som stod och gömde sig i språngskiktet. Det blåste en del och jag var tvungen att konstant köra för att pricka den. Så när hugget kom var jag inte beredd jag vevade och det var bomstopp. Jag lyckades få upp fisken 3-4 meter sen tog den långsamt tillbaka metrarna för att sedan kliva av. Stingerkrokarna hade inte ens släppt från jiggen och mothugget var ju obefintligt för…..ade jä…..la  skiiiiiit. Det kan ha varit drömgösen vem vet garanterat en stor fisk i alla fall. Som tröst fick jag denna 90 centimetrare somo vägde 6750 gram en liten stund tidigare.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv en kommentar

  • I samarbete med

  • Senast på Instagram

    Dagens #djur att skåda blev en #ekorre händer inte allt för ofta att man ser dom nu för tiden.
  • Senaste på Youtube

  • Länkar