Afterwork fiske idag!

Man blev lite sne från gårdagens bommpass i sikvik…
Men idag efter jag slutade jobbet (14:00), så åkte jag för att tanka bilen.
Jerkspöt var med i bilen sen gårdagen, tänkte köra på lite afterwork tills frugan som hon numera kallas, slutar 17:00.

Beslöt mig att åka till sikvik för att pröva chanserna där, ungefär 30minuters fiskande så lyckas jag få ett skatbo på rullen.
Samtidigt som jag satt och försökte lösa detta, så ringde det på telefon, far min frågade om jag skulle med till syster och grilla.
Men tyvärr så var jag både upptagen då, dessutom redan bestämt att vi skulle äta mAx och se på en film när tanten slutade.

Hur som helst efter telefonsamtalet lyckades jag lösa skatboet, och fiskade ytterligare 10minuter sen högg det!
Skymten jag hann se av gäddan som högg på draget såg ut att vara en låvande pjäs mot vad tidigare varit.

Försökte drilla in gäddan till bryggan 4-5gånger, varje gång rusade den ner i botten och 10-15 meter bort i varje rus, lipgripen hade jag i väskan, som givetvis var stängd, så samtidigt som gäddan drar, så lär jag försöka öppna väskan och leta fram lipgripen, men till slut löser det sig, gäddan ger upp någorlunda, och jag lyckas fästa gripen i läppen på gäddan och lyfta upp den ur vattnet.

Måste även tillägga att detta var den roligaste gäddan hittills i år, och dessutom personbästa som jag fått (som är dokumenterad av mig själv).
3.5kg visade både Supersamson vågen och den inbyggda vågen på lipgripen. Äntligen!Självfallet fick gäddan simma iväg igen efter fotografering och vägning!
Hoppas vi ses igen om några år madame!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments