#Gavleån | Nytt pass i ghettot.

Vi samlades alla tre vid #Gävlefiskredskap denna kväll strax innan stägning av butiken för att inhandla lite fler #jiggar , då några blev offer för gavleåns botten igår.

Johan var snabb med att få upp dagens första gös, även sin livs första, Grattis Johan!
Fotografering gjordes och därefter en schysst release av fisken.


Men det tog inte slut där, vi fortsatte att fiska och till slut lyckas Niklas få upp en abborre kring 4hg, men han lyckades även få en gös en stund senare, härligt grabbar att ni lyckas plocka fisk idag iaf! Själv hade man haft ett gäng hugg på andra sidan linan, lyckades få upp en gös till ytan när den bestämt sig för att kliva av.

Vi fortsatte fisket uppströms, Både Calle och Tony ”Gavleöring” Berggren var på plats, Calle lyckades till slut få upp en gös.

Strax utanför polishuset satt 2st och bottenmetade, dom hade fått fisk under kvällen, och dom hade ytterligare en fisk på g för landning, Johan blir nyfiken och går dit och ser tydligt att det är undermåttet vad som får tas upp, så han upplyser om reglerna samtidigt som andra ”gubben” håller i klubban, för att ta död på fisken, men han vet att han gjorde fel, och gjorde en release av den efter Johans upplysande om reglerna gällande gösfisket.

Vi fortsatte uppströms och stannar till utanför biblioteket, där lyckas Niklas få upp ytterligare en gös strax efter vi kommit dit, medans Johan och han fotograferar och släpper tillbaks fisken, så tar det inte lång tid därefter att jag lyckas landa en gös ur ån, fotografering och release, 4st gösar upp, alla återutsattes som vanligt, Niklas tog 2st, Johan tog 1 och tillslut lyckades även jag få en landad.

Skitfiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments