Gäddpass igår…

Var meningen att det skulle bli fiske i Marma denna dag, med guidning av Cecilia ”Gösdrottningen” Grönberg, men tyvärr blev det ändrade planer pga blåsten och storleken på båten vi hade inte kom överrens på sjön.

Besvikelsen satt faktiskt i hela dagen, men på vägen hem kom vi överrens Jag och Johan att vi kör ett gäddpass i fjärden istället, hoppades på att det inte blåste vita gäss där med.

Vi åkte hem till mig för att packa min bil med motor etc, sen var vi påväg mot sjön…
Väl vid sjön så var det inte i närheten av samma styrka på nordanvinden som var vid Marma.
Riggade båten och innan vi beslöt oss för att lämna bryggan, så tog en lugn stund med en kopp kaffe och smörgåsar.

Efter magen var mätt så begav vi ut i sjön för att jaga dom gröna krokodilerna.
Men denna dag var verkligen trög, inte vart på maken att det varit såhär dött i sjön.
Fiskarna var verkligen svårflirtade idag! Vi fiskade i säkert 6 timmar och endast landat sammanlagt 4st gäddor och 1 abborre, varav en gädda och abborrens togs på vertikaljigging, de andra fiskarna togs på trolling.

Med cirka 30minuters fiske kvar för dagen innan mörkret skulle ta vid, så lyckas iaf Johan få på gröngöling som gav en fight, detta var givetvis lite plåster på såren för Johans del, han fick äntligen rullskrik och adrenalinet pumpade, en ritkigt aggresiv gädda hade tagit hans ”bumblebee” Westinare, Vågen stannade strax under 5kg och detta blev dagens största fisk.

Bortsett från ett riktigt skit gäddpass så hade vi åtminstonde bra väder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments