Gavleån | Fortfarande trögt gösfiske.

Första gösen kom strax innan solen hade planer på att mörka ner vårat avlånga land. Kändes riktigt gott att äntligen spräcka nollan efter 2st bommade gösfiskepass på raken, tredje gången gillt!
Efter gösen var tagen och återutsläppt, så provade jag en utav mina ”hotspots”, levererade dock ingen gös idag, men däremot en större abborre på 6hg, troligtvis är det samma fisk på bilderna fast några timmar senare från samma plats, tyckte jag kände igen den på hur munnen såg ut.
Gös nummer 2 kom en stund senare, men lyckades få den landad och givetvis åkte den samma väg tillbaks som den kom upp, även Stefan fick upp en gös mellan mina två, Samtidigt som jag packat ihop för att fara hemmåt, så åker jag över bron för att önska Tony skitfiske så drillar Stefan sin nr.2! Varken Henning eller Niklas lyckades lura upp någon gös idag! Men det kommer fler gånger, Henning behöver bättra på sitt tålamod när det gäller gösfiske!

Låter bilderna tala för sig själv!

Fotograf: Johan Henning

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments