Gavleån | Provade om ån levererade igår…

Skulle prova lyckan efter gös igår kväll, Var inte alls många fiskare på plats denna Oktober kväll, Fisket var riktigt trögt, Träffade på Tony Lindberg som stannade till en stund och surrade, samtidigt får jag iaf upp en abborre, Efter att Tony surrat färdigt och gick vidare hemmåt så blir det stumt i linan, gör eller mothugg och ett till efter det, sen drar ja spöt uppåt och det känns som ett bottennapp, men bottennappet visar sig följa med upp till ytan och en skaplig tung gös visar sig, börjar dra fisken längs kanten och sen kliver den av, uppskattar iaf fisken till 2.5-3kg!
Blir lite less, var garanterat ett pb med tanke på hur tung den var att ens få upp till ytan.

Hur som helst anländer Henning och Niklas en kort sekund därefter för att prova lyckan, men inga fler fiskar ville visa sig vid ån’s skitiga vattenyta som det flöt mycket vass och mycket annat skit i.
Vi får se om man orkar ut en sväng i eftermiddag igen!

Skitfiske!

Foto: Tony Lindberg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments