Fiskeprylar | Investerade mig 2st rullar och ett spö.

Efter att min Daiwa regal 2500 rulle sa godnatt i förrgår så kom funderingarna över om det var värt att ens laga den, kom ganska snabbt underfund med att köpa en ny, Var in till Najc fiske&fritid för att få kloka tips.

Det slutade med Penn Sargus 3000 och Spiderwire stealth code red lina!
Tusen tack till ChrilleNajc Fiske&Fritid för det bra priset samt servicen!
Nu är lördagens gäddfiske räddat!

Åkte även förbi Daniel Norell för att investera mig ett lätt begagnat spö samt rulle, Det blev en Shimano Nasci 3000 och Dragon Mystery XT 2-15gr spö perfekt för jiggfiske i gavleån efter gös! Tusen tack till priset som nästan var gratis! blir givetvis premiär för min del med detta spö ikväll i ån, var bara tvungen att handla några extra jiggar medans jag ändå var inne på Najc! //Tommy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments