Trolling | Sista trollingturen för iår blev med Sofi!

Idag var jag och Sofi ut en kortare tur för att se om dom gröna krokodilerna fortfarande hade tandvärk sen Jag och Henning vart ut dem senaste två gångerna! Sofi lyckades lura upp 3st gäddor under de 2,5timmarna vi var ut, hon tog till och med dom två största fiskarna för dagen, själv fick jag leva med flest, hela 8st landade gäddor, största kring 4kg, så 11st gäddor landade på 2,5timmar är väl synd att klaga på, nu är lik-kistan (båten) på torra land för vinterförvaring, ser redan fram emot vårkanten när vårfloden sköljts undan!
Tack Urban för lånet av släpkärran! 

Skitfiske! 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments