Tv4sport | I kvällens avsnitt av ”Fiske – Lite djupare”

Ikväll sänds programmet klockan 22:30 istället för 22:00!
Ikväll blir det havsöring på Gotland i ”Fiske – lite djupare”!
På Gotland planterar man inte havsöring i sina bäckar, utan koncentrerar sig istället på att hålla vattnen i ordning för naturlig reproduktion, vilket lett till en stam av extremt frisk och stark havsöring, vilket är något som Matte Carlsson från bla serierna ”Bygglov” och ”Let’s dance” får erfara när jag och Fredrik och vår lokala guide Kenny tar med Matte till våra hemliga försommarställen. Vi får också en titt på Mattes talanger i köket och så kollar vi in en av öns mest produktiva lekbäckar, där vi utöver en massa småöring även stöter på en gammal övervintrare. Avsnittet sänds på TV4 Sport 22:00 ikväll, med repriser på samma kanal 14:30 på fredag och 12:00 på lördag.

(C) Johan Broman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments