Gavleån | 1 December 5+ i luften och en förjävla blåst.

Ikväll var Johan Henning, Niklas Lövstedt och hans syster Amanda vid busskuren när jag anlände runt klockan 19.
Johan hade redan hunnit få upp en gös innan jag kom ner, vilket fick mig att vakna till, även om det var riktigt varmt och skönt i flytoverallen så var fortfarande inte vädret optimalt för bra jiggfiske, det blåste till och från så mycket så det blev en riktigt banan på linan, så det var svårt att få kontakt med jiggen i det mörka vattnet, men vi gav inte upp!

En stund senare dök även Tony Berggren och Evelina ner till ån för att prova lyckan efter gösta.
Tyvärr var det riktigt dåligt fiske igår jämnför med i förrgår, Vi provade både att gå högre upp och längre ner vilket inte resulterade till några fler fiskar, klockan börjar närma sig 23:00 och halva gänget har åkt hem redan, kvar står Jag, Niklas och Henning och nöter, vi beslutar att testa murénbron och där lyckas jag efter snart 4 timmars fiske att få upp en liten rackare som förgyllde min kväll.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments