Gavleån | Äntligen! Nytt PB på GÖS!

Var ner till Gavleån för att prova lyckan denna eftermiddag-kväll då det blåste avsevärt mycket mindre idag än igår. Provade lyckan först vid busskuren, efter att stått och kastat i cirka 20-30minuter utan någon som helst kontakt med fisk så beslutade jag mig att gå nerströms till murénbron och pimpelfiska, tröttnade ganska snabbt på det och gick vidare nerströms till en av Evelinas favoritplatser i ån, men heller där blev det ingen kontakt med några fiskar.
Jag gick tillbaks till startpositionen (busskuren) innan jag snart skulle avsluta min fisketur.

Jag gjorde nog rätt i att gå tillbaks, första nappet för kvällen kom och fisken satt stenhårt i kroken! Äntligen! Försökte komma bort till livbåten med fisken i vattnet, då man kommer närmare ytan för att kunna få upp fisken denna gång utan att linan brister!
Detta blev en gös på 4kg! Förbättrade mitt gamla personbästa med 1,6kg! Givetvis som ni ser så fick jag med mig ragget hem denna fredagkväll efter cirka 1 och en halv timmes fiske.
Hör ju inte vanligheten till att jag tar med mig fisk hem, men nu ska det bli intressant att se hur gös smakar, då alla säger att det är en riktigt god fisk om man lagar den på rätt sätt!

Nu blir det vilopaus i någara timmar för imorgon bitti ringer klockan 06:00, imorgon avslutas jakten på gäddan för den här säsongen, Jag och Henning gästar Gösdrottningen Cecilia Grönberg i hennes hemma vatten!

Skitfiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments