Marma | Årets sista flötestrolling pass?

Klockan ringde redan vid 06:45 denna mörka December morgon. Idag var det planerat att hyra båt i Marma tillsammans med Calle Björk. Efter att Johan hade hämtat upp mig så skickade Jag ett sms till Calle att vi var på väg. När vi väl kom hem till Calle så stod han inte redo utanför huset, så jag tog fram telefon för att ringa, gick en del signaler men till slut svarade en nyvaken Calle som försovit sig!

sånt som händer! Efter att han gjort sig redo och alla fiskare var på sin plats i bilen så åkte vi för att handla mört, sagt och gjort! Nu var det raka vägen ut till Marma för att slänga på trailern på bilen för att ta oss ner till vattnet! Efter att vi installerat oss och kommit ut till sjöss, så körde vi sten, sax, påse om vem som skulle få dra första hugget, Såklart vann Calle!

En bra stund senare så blir det hugg på högra paravanen! Calle släpper snabbt årorna för att greppa spöt, vilken match det blir spöböj så det knakar i grejerna! precis som det ska vara! efter en stund ger gäddan upp och krokarna sitter precis i läppen på fisken, en ren tur att vi inte tappade den, Fotografering och även vägning, vågen stannade på 6,8kg! C&R!

Calle ska skatta sig lycklig att han vann våran sten, sax och påse för fler hugg än så här blev det inte, riktigt dåligt fiske idag, men en underbar dag, lite vind och strålande sol! Vi skyller som många andra på att det var fullmåne! Jag (Tommy) åker hem med en andra Fiskfi**a-stämpel på raken, dags att bryta trenden ?

Nästa gäddpass kanske blir ismete? Om isen fortsätter att lägga på med den här farten!

Skitfiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments