Resumé | 5 dagars fiske…

Efter 5 dagars fiske börjar man känna sig lite mör i kroppen, I onsdag började fisket ganska bra, ett par stycken gösar tappade på runt 3-4kg i gavleån, en liten rackare på runt kilot fick följa med på en bild innan release igen, i Torsdags gick det bättren för Henning som redan fått upp en gös på 2kg och det tog mig cirka 4-5timmar innan jag fick upp första och sista fisken för kvällen, den här fisken var knappt kilot. I Fredags tänkte jag prova gavleån en snabb vända igen och det ångrar jag inte, jag visste att det fanns fisk, det var just det som fick mig att härda ute i kylan! Avslutningsvis får jag upp en 4kg gös och mitt personbästa ökar med 1,6kg! Kvällen var räddad och jag kände mig så pass nöjd att jag avslutade kvällen efter det.

På Lördagen var det dags att vakna tidigt, klockan ringde redan 06:00, idag skulle Jag och Johan gästa Gösdrottningen på hennes hemma vatten, dagen resulterade gäddor på 3,5kg, 6,2kg och slutligen en på 7,3kg! Vilken kanon dag!

Igår var det andra advent, jag tänkte till en början stanna hemma och vila lite, men gösfebern slog till och jag var bara tvungen att åka ner till ån med en hel hög med vänner som stod och fiskade under kvällen, Men ikväll var det Kjell Bohlin som drog dom största fiskarna! en på 2,3kg och ännu en fin fisk på 3,5kg! Grymt mannen! (Bilder kan ni se på www.gavleoring.se).

För oss andra gick det riktigt trögt, Många hugg var det från min sida, men lyckades inte få fast fisken! Nu har jag beslutat att försöka vila ett par dagar för att hämta nya krafter! (Om det går)

Fortsatt skitfiske folket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments