Vi önskar alla likasinnade en riktigt GOD JUL och ett gott nytt skitfiske år!

Luvan på, fisk vi få! Stämde faktiskt en hel del!

Första kastet! Då fick jag ett skapligt hugg, tyvärr lossnar fisken ganska omgående! Men nu fick man lov att vakna och vara beredd på mothuggen! Skyller på att jag inte prioriterade mig några koppar kaffe innan Jag åkte hemifrån.
Hur som helst, fotografering och c&r, strax där efter lyckas även Evelina med att få en gös, en finare gös på strax under 2kg, Några hugg hade vi innan det var dags igen, Evelina får hugg! Får drilla, jag lägger ifrån mig spöt snabbt för att ta tag i kameran, Det visar sig att det är en julgran som tagit hennes jigg, julgranen kallas även för gurka men mer kännt som Gädda inom fisket! Samtidigt som jag håller på att fotografera fisken, så får Niklas en större fisk på, givetvis en fin gös! Vi drillar bort den till nerbuktningen där livbåten brukar stå, en fin gös på 3,1kg! Vilket leder till att Niklas Lövstedt får ettn ytt personbästa på gös och dessutom itne på vilken dag som helst, Julafton! GRATTIS!
Evelina lyckas få yttligare en gös när hon går bort till Murénbron.
Jag och Niklas fiskar fram till 12:00, då jag läser ett sms och det blir lite brådis, Riktigt schysst julaftonsmorgon!

Vill även passa på att säga God Jul & Gott Nytt (Skitfiske) År till alla som läser och följer våra äventyr!

Bjuder även på dagens bilder!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

One thought on “Vi önskar alla likasinnade en riktigt GOD JUL och ett gott nytt skitfiske år!

  1. Sussi skriver:

    Aaah.. Ännu en trevlig fiskeblogg!!
    God jul och gott nytt skitfiske år!!

Comments are closed.