Mätt på ismete | Omväxling förnöjer!

Nu är det snart Mars vilket är glädjande! Dygnets ljusare tider blir allt längre och dagarna börjar bli varmare!

Nu har jag ismetat sedan i början av Januari, och efter några första skit ispass så släppte verkligen mitt oflyt 13/1-2012 åker vi till Marma för att prova lyckan efter den stora gäddan, den här dagen blåste det i slutet av dagen runt 12m\sekund. Vilket gjorde fisket verkligen svårt, då spön etc blåste omkull, men ivriga som man är så fortsatte man ändå fiska fram till eftermiddagen, vilket givetvis denna dag gav utdelning. Först lyckas jag få ett nytt personbästa på hela 7,8kg, dagen var räddad och hade svårt att ana att det kunde bli lite bättre än så, en härlig fisk att drilla! Skönt spöböj och rusningarna var helt galna!

Hur som helst, så kommer jag sent glömma denna dag, för en stund senare i samma hål lyckas jag återigen få på något större.
Den kändes starkare och en roligare drillning än den tidigare, upp kommer en gädda som visar sig väga 7,82kg, vilket betyder 2st personbästa på samma dag, vilket kändes helt sjukt!

Detta är överlägset bästa ismetespasset jag haft hitills, nu efter 1,5månader senare har jag haft ett riktigt värdelöst fiske, vilket tyvärr resulterat att jag tröttnat helt och hållet att sitta på isen.

Som nu turen är så får man lite omväxling igen och öppet vatten i vår kära Å-fåra vi har i Gävle. Ikväll börjar jakten på gösen, eftersom mina fiskepass efter gös varit ett fiasko ifrån isen, inte en landad gös från min sida.

Men vi får väl se ikväll om man lyckas dansa jiggen rätt längs åns-botten ikväll!

Skitfiske!

 

//Tommy @ Fisketeam Suomela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments