Fiskeprylar | Äntligen fått tillbaka trollspöt för å-fisket!

Najc Fiske&Fritid kontaktade mig tidigare under dagen och berättade något roligt! Min reklamation angående mitt jiggspö skulle levereras denna vecka och redan vid lunchtid berättade dom att det kommit redan idag! Ivrig som jag var åkte jag ner redan nu i eftermiddags och hämtade hem det!
Som plåster på såren för att det tagit lite tid fick jag även 4 paket jiggar av Andreas på Najc! Tusen tack!

Kunde inte hålla fingrarna i styr när jag ändå var in i butiken så la jag på en ny lina på min Shimano Nasci rulle som jag ska använda mig av till gäddfisket!
Givetvis köpte jag en djupgående wobbler från Westin på samma gång, alltid tyckt att färgerna på denna wobbler är helt galen!

Ikväll får vi se om det blir en tur till ån och jaga rätt på min 6-8kg gös som spottade jiggen min i vintras efter en drillning på cirka 30sekunder! Ja.. praktgösen har verkligen satt sina spår, jag grubblar fortfarande över den fisken!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments