Gavleån | 20-30tal hugg men endast 3 upp.

Kom ner till ån runt 19:00 igår kväll, till min förvåning var det endast en till fiskare på plats, fint väder dock så var det något kallt, termperaturen stod på 5grader när jag åkte hemifrån. Nåväl skulle det blir riktigt roligt att få nöta med sitt riktiga spö istället för gäddpåken jag kört med innan.

Redan på andra kastet lyckades jag få ett aggressivt hugg av denna lilla gös. Efter en snabb avkrokning så fortsatte jakten på nått större. En halvtimme senare lyckades jag få ytterligare en gös på strax över kilot och kastet efter fick jag brosan till fisken jag precis släppt.

Niklas kom ner en stund senare, Fisket dog av för en stund och en stund innan det var dags att packa ihop grejerna för hemfärd lyckades jag äntligen känna vibbrationer i mitt spö, dock så var det en felkrokad brax den här gången.

Niklas hann till och med få en intrasslad fiskmås i linan, vilket inte var helt oväntat då fåglarna var väldigt många och galna igår kväll.

vi trasslade lös fiskmåsen och den klarade sig väldigt lindrigt undan!

Nya dagar och nya äventyr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments