Gavleån | Checkade om gösta hittat till ån

Igår kom jag och Niklas ner till ån strax efter 18:00 ihopp om att lyckas hitta några gösar som var huggvilliga, då det tidigare varit väldigt trögt på den fronten så har vi hållt oss till öppna sjöar och båtfiske.
 
När vi väl kom ner till ån märkte vi en hel hög med betesfisk kommit upp i ån, nu var det inte enbart löja\mört inne, utan det hade även kommit in nors och en hel del brax, lyckades felkroka säkert 4-5st norsar och 2 braxar under tiden vi var nere. Det var inte först när det mörknat och klockan blev runt 21:00 innan gösen blev huggvilliga. Första fisken blev landad av mig, nöjd som fan att nollan blev spräckt, sen var det Niklas tur att få en babygös, men dessvärre var denna felkrokad i stjärten, hur han nu lyckades med det! c&r på dessa fiskar!

Sen blev det ännu en till gös för min del, den här valde jag att spara! då jag inhandlat mig en filékniv från ikea, vilket visade sig vara totalt värdelös när jag skulle filéa fisken här hemma.

En stund senare kom även brosan till gösen jag fick upp, sammanlagt 3st fick jag, gick tyvärr riktigt trögt för Niklas igår kväll.

En stund innan vi gjorde kväller blev det napp ännu en gång för min del, visade sig vara en fin abborre runt 4hg, c&r!

Till ovanligheten fick det följa med 2st matfiskar hem. Imorgon är vi laddade inför en ny dag, då blir det premiär för vertikalsetet jag köpt! Ska bli grymt intressant och se om man lyckas lura några fina fiskar! Givetvis kommer vi jaga både abborre, gädda och gös imorgon!

Skitfiske på er alla som ska ut, ursäkta kvalitén på bilderna, dom är tagna med min värdelösa htc desire Z!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments