Gavleån | Ghettofiske i ett dimmigt gävle.

Ikväll var det ett helt gäng nere vid ån och fiskade efter gös, mellan tummen och pekfingret var det ungefär 15-20st fiskare på plats. Fisket var bra trots vädret, även om medelvikten på gösen inte var så hög.

Sammanlagt fick jag 7st gösar under kvällen och en godkänd abborre på 6hg c&r på samtliga fiskar. Niklas persson var också på plats, han fick en hel del gösar han med, har honom att tacka över att jag lyckas kroka hälften av mina gösar, tack vare stingerkroken jag fick av honom!

Kul att det börjar ta fart i ån trots att det fortfarande är relativt kyligt fortfarande!

Imorgon… blir det nya äventyr i likkistan, en comeback för mig och frun för en dags gäddfiske oavsett väder och vind! Kameran är laddad för fotografering av stora fiskar! Iaf vad vi hoppas på!

Skitfiske så länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments