Utrustning | Nu lever gösen farligt!

Idag kom paketet från Södersportfiske.se, Måste först och främst ge dom mycket beröm över hur snabbt min order blev levererad från det jag beställde den! Tusen tack gubbar!Blev en del godis! Riktigt jäkla sugen att blöta grejerna redan i badkaret, men jag får häjda mig till helgen tror jag! Då det är först då det blir premiär!


BFT Strike NFSB 6000 blev valet av rulle! en prisvärd rulle som sitter som gjuten i handen!
Val av spö fick bli ett BFT Pelagio 5,9ft -30gr. Bortsett från att det är ett väldigt härligt spö att fiska med så är den väldigt ergonomisk i handen. Att man dessutom kan stödja spöt under armbågen är ett stort plus!


Strike Wire Vertical för val av lina och Extreme som tafs.


Fin-S jiggar, Owner krokar, Dragon skallar 15, 20 & 25gr


Gulp Alive Minnow dagar då fisket är riktigt trögt, så kan det vara värt att prova!

Nu längtar jag till helgen så man får blöta ner grejerna, med mig kommer jag ha Niklas Lövstedt, Vi hoppas på att lura fina gösar, men även lite gäddor och abborrar!

Skitfiske så länge!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments