Vertikalfiske | Strålande väder och vackra gösar!

Idag var det dags att plocka fram vertikalprylarna för att ta färd ut och hämta upp Cecilia! Vi krokade båten på dragkroken och tog kurs ut mot gösparadiset!

När vi väl var framme vid iläggningsrampen så möts vi upp av en sjö som är alldeles spegelblank, helt otroligt vackert var det! Att solen dessutom steke på gjorde inte saken sämre!

Vi anländer till första stället så hinner inte ens Cissi montera kablarna till elmotorn innan jag plockar dagens första fisk! Då steg spänningen om att det kunde bli en kanon dag, trots fullmåne!

Vi fortsätter nöta på samma plats samtidigt som min fru ringer och berättar om besöket på BVC, mitt i samtalet smackar nästa gös på och jag blir tvungen att lägga från mig telefon då jag känner att det är en helt godkänd fisk som svalt min jigg! Riktigt argsinta hanfiskar var det idag, en match utspelar sig och upp kommer en likvärdig fisk som bilden ovanför!


Vi fick sammanlagt 7st gösar och en mindre gädda att syna insidan av båten. C&R på samtliga fiskar.

Det var inte först mot eftermiddagen det började blåsa upp och dom vita gässen hittade till sjön, efter det att vi kämpat ett bra tag och endast en mindre gös på längre tid landad så beslutar vi för att avbryta för dagen, Det blev inga rekordfiskar idag, men ack så trevligt vi hade det i sommarvärmen, mina kinder bränner fortfarande!

Givetvis lär jag ge frun creds över att hon gjorde det möjligt för mig att åka och fiska!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments