Vertikalfiske | Dagen började med en naken båtmotor.


Efter ett samtal igår kväll av Cecilia så föll nästan planerna på dagens fiske, men vi gjorde det mesta för att rädda dagen!
Det var inte först vid klockan 09 på morgonen när Petterssons Mekaniska hade öppnat och bekräftat att dom hade en Gas\växelvajer liggade, då Cecilias hade gått av från dagen innan.


Jag åker in till stan för att inhandla en vajer för att sedan ta kurs ut mot bryggan på fastlandet där hon strandat en bit ifrån stugan hon skulle sova i.
Cecilia hade redan påbörjat demonteringen som behövdes för att ersätta den skadade vajer, så där stod båten och motorn visade sig som naknast utan motorkåpa, lite generat så började jag pilla på den. Med tanke på att jag har noll erfarenhet av att skruva båtmotor så tycker i alla fall att jag klarade mig ypperligt, även om man kan tycka att det kunde gått lite snabbare! Men nu var jag en erfarenhet rikare!

Motorn var lagad, jag fick ta bilen bort till rampen där trailern stod medans Cecilia tog sjövägen dit och plockade upp mig.

Nu kunde äntligen fisket börja!

Det var rikligt med moln, måttlig sydvästliga vindar så vi tänkte att det kunde bara bli bättre med tanke på den ”dåliga” starten!

Vi provar släppa på några fiskar som antingen var lite intresserade och nosade på jiggen, medans andra ratade den!

Men första fisken kommer upp och jag får riktigt fin första fisk! 5 kg fördelat på 80 cm tagen på Fin-S Mahi Mahi

Det var riktigt svårt att pricka fisk idag dels för vinden samt att dom var väldigt aktiva av sig!

Men jag lyckade lura ännu en fin gös på 4,5 kg fördelat på 82 cm som tog på Fin-S Rainbow Trout.

Fick även med en bonusbild från Cissis fiske igår på en gös kring 4,5kg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments