Gäddfiske | Trögt för oss, men det var andra som lyckades!


Idag var det dags att bryta den såkallade ”förbannelsen” på båten, med hjälp tog jag med mig Frun som ofta för lycka med sig, men hur gick det idag?

Vi kom ut på Marmafjärden kring klockan halv åtta idag, Sofi var mycket sugen på att börja prova en Sevigra, medans jag valde en Savage gear butch!

Nötte först och främst runt om Hällholmen, några fiskar var upp och vakade, så spänningen steg kraftigt, Calle Björk och Andreas Jansson var en utav några som valt att fiska där idag.
Dom lyckades definitivt bättre än oss, idag verkade det varit flötestrolling som var melodin för dagen, vilket i sig är väldigt effektivt!

Efter några timmar runt omkring hällholmen beslöt vi oss för att föra uppströms, där träffade vi på en båt som vertikalfiskade, verkade gå lika trögt för dom som förr oss.
Men nu hade vädret iaf vänt, solen sken och värmde på kiderna samtidigt som vinden mojnat, passade på att äta upp det goda fikat vi hade med oss.

En stund senare kommer ett riktigt mörkt moln in, strax där efter kom regnet som fick oss att ge upp redan klockan 13, när båten väl var upptagen på trailern så avtog komiskt nog regnet.

Efter oss hade 2 andra bestämt sig för att ge upp på några gäddor kring 5+ tagna på flötestrolling, dom berättade även att wobbler fungerade väldigt bra igår för några bekanta med 8+ i topp.
Hoppet finns där! Och förhoppningsvis lyckas vi lura någon rackare på krokarna imorgon, när Jag ska ut med Niklas!

Skitfiske!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments