Marma | Premiärtur med nyinköpta båten!


Idag var det dags att ta premiär med båten som jag köpte i Måndags, det har verkligen kliat bra i fingrarna om att få sjösätta denna skönhet! Då hösten anlänt på riktigt och soltimmarna minskar så är det inte alltid så lätt att hinna med ett pass efter jobbet, men idag blev det äntligen av då jag flexade ut från jobbet klockan 14:00!

Eftersom jag har ett minne lika bra som en guldfisk om inte sämre än så, hade jag glömt bort att lägga mitt marinbatteri på laddning, men med en chansning så hoppades vi på att det skulle klara de få timmarna vi skulle hinna med att fiska idag!

Efter cirka timme eller två så började vinande ljudet från elmotorn komma, vilket tyder på att krämet i batteriet börjar bli taskigt. Jag provar att ringa Peter Widmark och får svar redan efter en signal, frågar honom om han har ett batteri att låna ut stunden vi blir kvar ute, han frågade hur många jag ville låna, då han hade ett gäng! Räckte bra med ett, schysst som han är så åkte jag in till båtbryggan och där stod Peter med 2st batterier, efter en kortare pratstund så beger vi oss ut igen för att jaga rätt på krokodilerna!

Angående båten så blev jag positivt förvånad över hur lättstartad motorn var och även hur stabil båten var ute på sjön!

Jag och Niklas fortsätter att nöta av lite heta spots, men fisken väljer att vara bortblåst idag, men vad gör det när man har trevligt sällskap i båten.Testade även paravanerna jag beställt från Miekofishing.se och dom fungerade kanon bra! Märket på dessa är Black beast!


Det kliade lite i fingertopparna att komplettera fiskeutrustningen med lite nya wobblers från savagegear och även några nya från Mieko, samt lite Jiggar och jiggskallar m.m,  har en riktigt rolig idé jag tänkt prova med dessa Mieko predator jiggar! Men mer om det får ni reda på när det är testat!

Skitfiske så länge, på söndag ska storgrisen upp!

Ah just det! Höll på att glömma det viktigaste, nej vi fick ingen fisk idag! Men vi träffade på en båt vid rampen som varit ut sedan klockan två på eftermiddagen, dom hade inte kännt några fiskar idag heller, så jag är väldigt tydlig med att vi inte gjorde nått fel idag, utan felet låg hos gäddorna!

Over and out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments