Tv4sport | Finafisken.tv med start 11:e December kl.22:30

Metoderna som beskrivs i serien är trolling, flugfiske, jerk, vertikalfiske. Under tio program kommer vi att i skilda miljöer få följa Johan och hans nyfunna vänner i jakten på storfisken. Äventyren filmas, modell skarpt läge i den bemärkelsen att inbokad fisketid gäller, detta även om fiskelyckan skulle bli lättviktig. På så vis skildras spöfiskarens vardag på ett trovärdigt sätt.

Vi får dela besvikelser och nederlag men även stunder och ögonblick som ger minnen för livet. Alltsammans paketerat i ett beskrivande format som känns igen från Johans tidigare produktioner på nätet & DVD-film. I programmet  får du även stifta närmare bekantskap med bland annat:
Johan Ruhe, Jojje Wester, Niklaus Bauer, Stefan ”Trumman” Trumstedt.
Läs mer på deras hemsida! finafisken.tv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments