Fiskeprylar | Nu lever regnbågen farligt trots ”skyddet” av isen.

Mormyskor
Eftersom isen är väldigt dålig på många håll här omkring, så blev intresset att jaga regnbågar från isen större då mindre pölar oftast fryser bättren större sjöar, detta är dock nytt från min sida så jag hoppas verkligen på att komma ut på en tur i jakt efter regnbågen inom kort! Min vapendragare Niklas Lövstedt är minst sagt lika taggad!

Jag fick hem mitt paket som jag beställde förra veckan som jag tänkte berätta lite om. Jag ringde upp S-O Larsson på Miekofishing för att lura av honom några heta tips för att öka chanserna till framgång inom denna kategori fiske, då jag vet att S-O pimplat mycket efter ädelfisk i sina dagar. Givetvis delade han med sig en hel del av sin erfarenhet samtidigt som jag antecknade så pennan börja glöda.

Vill även passa på att säga att premiärturen som var tänkt skulle bli igår blev inställd, så jag passade på att försöka fotografera här hemma. Det jag märkte först av allt är att färgen\lacken på dessa mormyskor inte bara har en bra finish utan dom är även riktigt tåliga, då jag tappade dom små krabaterna ett flertalet gånger i marmorskivan under fotograferingen utan att dom tog skada!

SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen blå\vit\röd
SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen svart\vit\röd

SONY DSC
Mormyska ”Toukka” 2,7gr i färgen svart\röd som i mina ögon redan en större favorit!

SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen orange

SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen blå\lys

SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen antracit

SONY DSC
Mormyska ”Inari” 3,03gr i färgen koppar

SONY DSC
Här har ni även en bild på underdelen av dessa små skönheter.

Nu var vi klara bland betena. Det krävs ett pimpelspö också, så jag rådfrågade även om det, då jag personligen tycker att de pimpelspön jag redan har är lite väl klena för att fiska livfulla fiskar som regnbågarna faktiskt är.
SONY DSC
Det blev slutligen ett teleskopiskt spö med en haspelrulle just för att göra det roliga roligare!
SONY DSC
Rovex Aurora 500 Ice kommer inom snar framtid att sättas på hårt prov, gäller bara att lyckas kroka fisken, men det var det minsta problemet tyckte S-O och skrattade.

Vill även passa på och säga stort tack för dina tips och trix S-O Larsson på Miekofishing!

På återseénde och förhoppningsvis blir det lite bilder på fiskar också!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments