Ismete | Jakten efter det gröna guldet fortsätter!

Niklas med nytt personbästa!
Sent igår kväll blev det bestämt att Jag och Niklas skulle ismeta, vi beslöt oss för att sikta in oss på gädda.

Dagen började riktigt trögt, det var inte först runt kl.10 första fället kommer och det visade sig vara på ett utav mina spön, lunkar fram till spöt för låta gäddan göra sin rusning, gör ett hårt och bestämt mothugg, ,fisken sitter! Märker ganska snabbt att slirbromsen är lite hård skruvad, så jag lär släppa efter lite, samtidigt som det blir slacklina och gäddan lyckas ta sig lös!

En stund senare ringer det i Niklas bjällra och vippan fladdrar men fäller inte, Både jag och Niklas går fram till spöt och ser att spötoppen dunkar ytterst lite, Niklas tar tag i spöt och gör i alla fall ett mothugg, på andra sidan reven visar det sig sitta en gädda på cirka 7hg, quick-release blev det.

Fisket fortsätter att vara trögt, vi gör en del förflyttningar på ett antal spön ihopp om att det ska leda till lite mer aktivitet!

Niklas med nytt pb!
Det är först då, en vippa löser ut för Niklas, upp kommer dagens största som visade sig vara nytt personbästa för Niklas! Gäddan vägde 5,63kg! Grattis till en kort men en väl konditionerad gädda!

Samtidigt som denna skulle släppas så högg det även på ett annat av Niklas spön, så jag fick lov att springa dit för att fiska upp och snabbt kroka lös snipan på cirka kilot.

Fick även inviga mina nya vippor som Jag beställt utav Stefan Jarl, Riktigt väl gjorda och dom var riktigt självlysande trots att det började mörkna! Bra jobbat!
Ismete
Ismete vippa

På återseénde med nya äventyr!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments