Nokkela | Paketet från andra sidan Östersjön.

Nokkela
Del 1: I December kontaktade en betestillverkare mig ifrån RaumaLures i Finland. Han hade hittat till min blogg när han en kväll sökt runt på nätet.

Jag låter Harri’s egna ord berätta hur det gick till.

-Hej Tommy, hälsningar från andra sidan av Östersjön. Hittade din blogg och är imponerad! Som du säkert märkte, jag sysslar med beten. Nokkela är redan bevisligen ett bra bete när man fiskar på ställen med 1 – 3m djupt och en ”suspending” version av Nokkela skall vi ge ut för nästa säsong. Dessutom har jag ett snabbt sjunkande bete på gång. Man kan använda det även som en balanspilk och den passar även till vertikal jigging! Jag undrar om du skulle vara intresserad att testa den här nyheten? Mvh. Harri

Jag blev alldeles varmt i kroppen av att läsa detta meddelande, det är bl.a sånna här sammanträffanden och den positivta responsen över min blogg som får mig att tycka det är extra kul att fortsätta blogga. Jag nappade direkt på idén, men mer information om självaste nyheten tar vi efter det att jag provat den!

Så jag tänkte presentera det här betet som i mina ögon är ”ny”. Nokkela som är både tillverkad och handmålad av Harri och Rauma Lures.

Nokkela Lapin Kulta, Papegoj
Jag fick med 2st av modellen Nokkela floating shallow i färgerna Lapin Kulta och Papegoj.
I mina ögon ser dom riktigt vassa ut att fiskas i lekvikar till våren efter gädda, det måste jag bara prova!

Det som är lite extra roligt med Nokkela från Rauma Lures är att man kan få dom målade precis som man själv önskar.
Nokkela Papegoj
Produkt information:
Namn: Nokkela (i färgen papegoj på bilden).
Typ: Flytande \ Grundgående.
Vikt: 22gr (Ink tafs+krok).
Material: ABS plast.
Dimensioner: 92 x 37 x 23mm.
Tillverkarens hemsida: RaumaFinlandLures.FI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments