Ismete | Sol och +grader gav riktiga vårkänslor!

ismete gädda
Ismete efter gädda stod på agendan tillsammans med Thomas K, Bella samt Simon Gustafsson.

När vi anländer till Marma så var det riktigt grått ute, graderna strax över nollan. Själv hade jag inte några större förhoppningar om denna plats, då det nyligen varit tävling i Marma och antalet gäddor inte alls var många, men vi gjorde ett tappert försök!

Simon!!!
Simon visade vägen fram, när äntligen första gäddan som även skulle visa sig vara den enda fisken som högg idag, vägde 6,4kg. Bara lyfta på hatten och gratulera!

Men vi hade i alla fall tur med vädret… Stekande sol från lunch, Många plusgrader, snön blöder ännu när jag tittar ut i mitt vardagsrumsfönster, härligt!
Vi går mot ljusare tider, snart har vi även öppet vatten och får äntligen rasta båten för första gången för året!

Dock återstår det ett par pimpelturer innan dess. Imorgon tar jag nya tag och laddar pimpelspöna för att jaga efter abborren för på lördag är det lagtävling!
Ska bli riktigt roligt att delta i en pimpeltävling, om jag minns rätt så deltog jag i en pimpeltävling senast mitten av 90talet och då gick det i alla fall bra!

Fick även hem mina nya skär till min 200mm borr som jag beställde från Miekofishing, skönt att ha reservskär som ligger i ismetesväskan om borren blir dålig under ett pass!

Skitfiske och på återseénde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments