Tips | Minska Risken Att Tappa Bonusfiskar När Du Pimplar

tafs savage gear wolfram
Att Savage Gear är ett framgångsrikt märke som bara växer och växer är ingen hemlighet, dom tar verkligen fram produkter som intresserar mig mer och mer.

Detta är en tafs från Savage Gear, nyhet från i år som dom valt att döpa till Wolfram Finesse Lure Trace, den är 25cm lång och endast 0,16mm tjock men klarar hela 6kg! Tafsen i sig är byggd med flera tunna trådar vilket gör den extremt mjuk och härlig. (Tafsarna finns i längderna 25cm/6 kg, 40cm/9 kg och 40cm/12 kg.)
SavageGear_wolfram_pimpel
Jag har utrustat mitt pimpelspö med denna tafs, just för att öka chanserna ifall om en och annan bonusfisk kliver på, jag har personligen blivit av med favorit prikar när gäddorna inte kunnat motstå min pirkar, tråkigt att bli av med pirkar, men värre för fisken att simma vidare med krokar i mun. Tafsen har fungerat bra hitills och kommer fortsättningsvis att använda mig utav den!

Som jag ser det kommer denna produkt även fungera bra till vertikalfisket efter gös, men helt klart även till den ultralätta utrustningen när det jiggas efter stora abborror, just för att öka chanserna att inte linan klipps när esox lucius gör sig närvarande.
Jag rekommenderar denna produkt från Savage Gear, bra jobbat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments