Pimpeltävling | Klubbmästerskap för Korsnäs Sportfiskeklubb

Inväntar 10:00 slaget.
Idag var det dags för KM i pimpel för Korsnäs sportfiskeklubb, äntligen skulle jag få med mig min vän Patrick till ”min sjö” som jag pratat så gott om till honom tidigare, men vi har aldrig fått tummen ur och gjort ett besök!

När vi väl anlände till sjön så hade dom flesta redan tagit sina platser över isen, först trodde vi att vi kommit försent, men insåg ganska snart att dom väntade på klockan skulle slå tio, vi gick till ön och klev innanför dörren till stugan där vi fick lite snabb information, fiskekortet och deltagningsavgiften skulle vi ordna efter tävlingen.
Klockan slår tio! första hålet blir borrat, gör några hastiga lockryck och lugnar mig där efter, känner direkt några små pet på vertikalpirken, upp kommer dagens första abborre i storleken, extremt liten.
Några riktigt små abborrar får jag upp, tror nog jag kunde vunnit klassen ”Minsta abborren”, om den hade exisiterat!
Träffar på Patrick igen efter jag fiskat för mig själv en stund, vi gör varandra sällskap till en annan het spot som jag berättar lite om för Patrick, väl där så borrar jag ännu ett hål, efter en kortare stund så får jag på ett riktigt hugg så nästan tappar spöt! Misstänkte att det kunde varit en gädda, men eftersom jag kände att jag lyckades ”riva” fisken och den inte återkom, så bör det varit en grövre abborre, satt och muttrade en stund innan vi fortsatte borra oss frammåt.
Patrick med en stor abborre
Patick hinner bara borra hålet och strax under iskanten, så känner han att han får ett nyp i sin balanspirk av nått grövre! han misstänkte nästan gädda först, men den lossnade tyvärr, balanspirken hinner knappt ner till botten innan denna fina abborre kliver på ännu en gång, den här gången sitter den fast, när den väl får syna isens yta så hör man Patrick skrika ett jubeltjut!

Äntligen kom en fin fisk upp, Vi hoppades ypperligt att den skulle räcka till största fisken priset! Vilket den gjorde!
Patricks abborre
Patricks abborre
640gr räckte till att Patrick vinner klassen ”Största fisken”, men inte bara det, utan ett nytt personbästa blev taget med pimpel! Stort jäkla grattis, mycket välförtjänt!

Vinnaren i herrklassen.
Vinnaren i herrklassen på 1300gr, Stort grattis och bra fiskat!

Patrick fick pris för tredjeplatsen i herrklassen!
Patrick kom även 3:a i herrklassen på totalt 1160 gr, Åter igen grattis!

Vinnarna i dam och herrklassen!
Vinnarna i dam och herrklassen! Stort grattis!

Jag med en vunnen mössa!
Priser fanns det gott om, räckte även till min placering vad det nu var! Oavsett så valde jag denna brutalt fula, men varma o sköna mössa från björnkläder!

Hela resultatlistan kan ni hitta på Korsnäs sportfiskeklubbs hemsida!

Passar på att bjuda på lite glada bilder!
packar upp priserna
Parkeringen
Samling för invägning.
Vandringspriset för herrklassen!
Vinnaren i herrlaget!
Gumman o gubben :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments