Gäddfiske | Bröt ännu en förbannelse! gött!

Savagegear_realeel_gädda_6kg
Eftersom Jag och min vän Pierre varit ifrån varandra en längre stund och att vi har saknat varandra så mycket, så blev det ett impulspass efter gädda igår kväll.

Pierre börjar fiska med sin Savagegear Real EEL Golden Ambulance 30cm, tar ingen längre stund för hans del att få utdelning, en liten snipa på cirka 2kg! Mjukstart av Pierre!
Snabb avkrokning. Några kast senare nyper ännu en gädda hans ål, Nu var det en bättre fisk, dock kom fisken och synade insidan av båten utan någon större kamp, fisken vägde 6,6kg fördelat på 98cm.

Tredje fisken kommer en stund senare, ännu en gång före Pierre! Nu var det en gädda med lite fart i, en lång och skön drillning blir av innan fisken blir landad i håven!
Fisken var lika lång som den tidigare men vägde snäppet bättre 7,2kg!
suomela_stoltserar_gäddan
Pierre tjatar på min att låna en utav hans ålar, vilket jag till slut gör, verkade vara rätt melodi just ida, fick snabbt upp en på cirka 4kg, äntligen bröt jag förbannelsen i detta vatten. Fiskat många gånger utan att ens fått ett hugg!
Fiskelyckan fortsätter!
Då denna fina fisk kliver på och bjuder på en riktigt show, en av dom roligaste gädd-drillningarna i år. Fisken vägde prick 6kg och var 94cm lång.
Fler bilder och mer text hittar ni på Pirres blogg.
http://pirrewestin.wordpress.com/2013/06/11/kvallsgadda-med-suomela/

Over and out!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...