Abborre | Fiske med bror levererade nytt årsbästa!

terhi_absia_410
Efter gårdagens tröga fiskepass med Pierre Westin så var jag inte riktigt säker om jag var så sugen att bjuda hem bror för lite fiske, egentligen var det planerat fiske med självaste Rulldoktorn idag, Klaes Lindborg. Men han hade fått för mycket jobb, så det blev uppskjutet. Istället bjöd jag över bror ändå på en kort tur i det fina vädret.

Vi kommer iväg kring lunch, kändes som sämsta tiden på dygnet (efter större abborre), men andra sidan så ökar chanserna mer att bege sig ut på vattnet än att ligga hemma i soffan.

Första platsen är en väl bekant plats, som jag fått fina abborrar på tidigare. Efter mycket slit så lyckas jag få en abborre till slut. Andra fisken blev defenitivt en bättre!

Håven fick dessutom invigas med en abborre på 42cm och 820gr, nytt årsbästa för min del, tack bror som säkrade fångsten efter mycket om och men! (smile).
abborre_820gr_viblure
abborre_820gr_viblure_bild2
Nya färgen av Viblure fick denna randiga krigare att falla i smaken. Grym fighter!
Christer_drar_upp_ankare
Det tröga fisken skulle fortsätta hålla i sig… Själv landade jag endast 5st abborrar idag, men toppade på 820gr, så jag är mer än nöjd!
Bror landade endast en fisk, men hans agerande som förste ankarman gjorde han riktigt bra!

Strax efter klockan tre på eftermiddagen så får vi lov att avbryta, då bror var tvungen att vara hemma vid fyra tiden.

Väl hemma så kollar jag brevlådan innan jag ramlar in innanför dörren och blir överraskad över ett paket som anlänt från Finland!
raumalures_nokkela_suspending
nokkela_suspending
Harri hade skickat hem en suspending variant av Nokkela som tack, för att jag hjälpte honom med en svensk översättning, det kallar jag ödmjukt! Tusen tack Harri!

Imorgon är det en ny dag, förmodligen en dag ute på sjön med min fru, hoppas verkligen abborren är mer på alerten än vad den varit den senaste tiden!

På återseénde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments