Wobbler Mieko Pesa 90F | Låt mig presentera detta bete

Mieko Pesa
Wobbler Mieko Pesa 90F fick jag upp ögonen för efter att läst på Teilusfishing’s hemsida och dess historia bakom dom.
Eftersom Markus Teilus som driver sidan skrivit en intressant text tänkte även jag bjuda på en förkortad version.
Men läs gärna hela hans inlägg på hans hemida.

Såhär skriver Markus:
Mieko Pesa 90F är en vobbler som jag har haft i mina beteslådor ett bra tag nu. För ca. 5 år sedan hade jag lite kontakt med S-O på Mieko fishing. Butiken var då relativt nyöppnad och jag hade fått ett par exemplar av denna vobbler för att testfiska. Jag fick direkt upp ögonen för Mieko Pesa eftersom den levererade riktigt mycket fisk, av flera olika arter. Jag var överväldigad och behövde snart fler av dessa. Men, dessvärre hade då Mieko slutat med vobblern eftersom den sålde för dåligt. Det var tydligen bara jag som tyckte om denna vobbler. S-O gjorde som många andra butiksägare skulle ha gjort, Mieko Pesa hamnade i reakorgen och därefter började folk att köpa den. Först nu började folk att fiska med vobblern, och nu var det inte bara jag som var ett big fan. Efterfrågan ökade!

Nu finns alltså Mieko Pesa 90F åter i lager. 4st heta färger som är målade av Magnus ”Mangeboy” Lindgren.
Min leversans från Mieko kom idag! Som ett barn på julafton tog jag bilen vidare till mitt utlämningställe för att hämta ut min beställning! Snabbt hem igen där det stod dukat fikabord bestående av kaffe och specialgjord cheesecake tillverkad av min enormt snälla fru!

Mieko Pesa Silver Green
Wobbler Mieko Pesa 90F Silver\Green

Mieko Pesa 90F Silver Blood
Wobbler Mieko Pesa 90F Silver\blood

Mieko Pesa Orange Yellow
Wobbler Mieko Pesa 90F Orange\Yellow

Mieko Pesa 90F Firetiger
Wobbler Mieko Pesa 90F FireTiger

Kikar jag på formen och färgblandningen på dessa beten, så ser jag en potential till att fånga många arter av fiskar, bland annat abborre, gös, öring och gädda!


”Kapten” från Deadsea Beat Anglers fiskar med Pesa från kajak, coolt!

Snabbfakta:
Wobbler Mieko Pesa 90 mm, flytande, 9,6 gr i 4st färger. Wobbler Mieko Pesa har rasselkulor i zink (blyfritt) och är försedd med sylvassa japanska trekrokar. En favorit för fisket efter abborre, öring, regnbåge mm. Wobblern simmar på djup ned till ca 2 m och retar huggreflexer hos de flesta fiskar med sin ettriga gång. Fungerar lika väl till trolling som spinnfisket!

Betena hamnar direkt i min betesväska och ska provas redan på nästa fiskepass!

Skitfiske så länge folks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments