Mieko Family | Pressrelease! Stolt en del utav familjen!

miekofamily
Mieko Family är ett samlat gäng sportfiskare! Så här skriver Miekofishing.se
Det är ju inte raketforskning vi håller på med, därför valde vi att kalla det för Mieko Family och inte Mieko-pro-crew-staff-guides eller liknande. De som ingår är våra vänner som råkar vara otroligt duktiga sportfiskare. De är inte heller bundna till ett märke utan använder och testar produkter från alla producenter, detta för att vi skall veta att det vi säljer på Mieko är det bästa på marknaden! Har Mieko Family testat och sagt att det är bra, då kan ni lita på det.
Vad vi har skapat här, är helt enkelt ett nätverk av sportfiskare från Norr till Söder som helt oberoende mot producenterna kommer att hjälps oss att visa vad som fungerar bra och vad som fungerar riktigt bra! Det är en ära för oss på Mieko att få presentera The Mieko Family


Magnus ”Mangeboy” Lindgren
– En av Sveriges duktigaste betesbyggare och stolt pappa till bl a Azkikr som fångar många och stora gäddor varje år. Vi säljer Magnus beten i butiken och på nätet med stor framgång. Förutom att tillverka otroliga beten så fångar Magnus även otroligt stor fisk. Att ha med Magnus i Mieko Family betyder mycket för oss.

Tero Paakki – En av de mest ödmjuka sportfiskare vi träffat. Tero har inte bara mycket stor fisk på sitt samvete, utan även en kunskap om teknik, beten och utrustning som på många sätt kommer oss till nytta. Tero har landat en av de största gäddor som fångats under en tävling i Sverige.

Jessica Dolk – Otroligt duktig flugfiskare, ismetare, jerkbaitare eller you name it. När hon inte fiskar så jagar hon och när hon inte jagar så läser hon till biolog vid Karlstad University. Jessica är förlovad med Håkan Rotter som även han är en duktig sportfiskare. Det är en stor ära för oss ha med Jessica i familjen. Hon kommer tillföra mycket!

Robin Utbys – Pionjär inom vertikalfiske efter gädda och en otroligt duktig sportfiskare. Robin hjälper oss mycket när det kommer till utformning av Mieko-produkter men även vid testfiske av nyheter.
mieko_family1

 

Tommy Suomela – En kille med fötterna på jorden. Tommy har en förkärlek till Abborre och spenderar mycket tid på det. Han driver även Suomela.se en blogg vi alla följer regelbundet. Tommy är en otrolig tillgång för oss på Mieko. När isarna lagt sig så sitter Tommy som fastklistrad på en skrylla med blicken koncentrerad på spötoppen ovanför ett nyborrat hål.

Johan Kimming – Johan startade sin abborre-satsning i slutet på 2013 och har på kort tid landat en ansenlig mängd stora fiskar med en topp på 1700g. Han kommer fortsätta sin satsning och siktar nu på 2000g. Vi har inga tvivel på att han löser det 2014. Att Johan är med i Mieko Family betyder att vi kan få nästan daglig input på hur olika beten fungerar, var och när! Skriver på NYTTFISKE.se.

Markus Teilus – Markus passion för sportfisket är otroligt stor, men inte långt efter kommer hans intresse för media. Han läste tre år på Forshagaakademin och har seden dess flitigt skrivit artiklar och jobbat som guide. Förutom att vara egen företagare som guide, skribent och fotograf så jobbar han extra i Mieko´s Luleåbutik och driver Fiskenorrland.se.

mieko_family2

 

John Hedström – Trots sin ringa ålder är John inne på sitt tredje år som guide i NordNorge på en Mieko Camp. 2013 gjorde John en lyckad satsning på riktat fiske efter fläckig havskatt som placerade honom på sportfiskekartan. När han inte arbetar säsong i Norge så reser John och fiskar jorden runt. John har studerat vid Forshagaakademin.

Albin Vegas Martinsson – Är vårt yngsta tillskott till Mieko Family, men ack så duktig. Efter två säsonger på Mieko´s Camp i Mehamn så har Albin vuxit och utvecklats till en otroligt omtyckt guide med stor kunskap inom det mesta som innefattar sportfiske. Även Albin har studerat vid Forshagaakademin.

John Kofoed – Ägare av Mieko fiskecamp i Åndalsnes; Rauma Jakt & Fiskesafari. Guide och väldigt berest sportfiskare. Har fiskat allt från haj i Afrika till torsk vid Grönland. Havsfiske är Johns stora passion och tillbringar över 300 dagar/år på MS Brisen i jakt efter sin favorit stor-Sej i den otroligt artrika Isfjorden. Har både jakt och fiske camp i Afrika.
mieko_family3

 

Mats Nilsson – En av Sveriges flitigaste sportfiskebloggare och en otrolig talang när det kommer till att fånga våra fenade vänner. Hans blogg ”fiskelycka i norr” är fylld med allt från intressant läsning till imponerande ingående statistik över hans fångster. Det är ett nöje att ha med Mats i Mieko Family.

Björn Larsson – En av pionjärerna inom gäddfiske i Norrland. Har tillsammans med Robin Utbys gett det riktade vertikalfisket efter gädda ett ansikte. Björn fiskar även utanför Norrland, gädda p 15,6 kg från Lödde Å och hälleflundra på 150 cm vid Tromsö Fiskecamp är några av hans meriter.

Håkan Westerlund – Norrlansdfiskare som vet hur man njuter av livet. Han njuter gärna av naturen vid en eld med en sotig kaffepanna vid sina fiskepass. Detta stoppar inte Håkan från att dra fina fiskar. Med ett gäng gäddor över 10 kg och lake över 4 kg visar han att man kan njuta och fiska målinriktat inte är motsatser.

TEAM ACE OF PIKES – Robin Lindberg och Sebastian Åkerman ett team från Örebro området som går från klarhet till klarhet. Deras 2:a plats i Sportfish Master 2013 placerade dem på kartan ordentligt som ett av Sveriges mest hängivna team. Bloggen verkar vara deras andra hem och de spenderar mycket tid på att uppdatera den med rolig och nyttig information. TAOP har samarbetat med oss länge så deras plats i Mieko Family var självklar. Tack för att ni är med.
mieko_family4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments