Pinewood Lappland Extreme – Ett enkelt val på bra jacka&byxa

pinewood_lappland_extreme_pimpel
Pinewood Lappland Extreme – En kort recension om vad jag tycker om stället efter några månaders användning.


I slutet av förra året tog jag kontakt med Per Söderberg som är ägare utav friluftsbutiken Go-Nature.sederas fysiska butik hittar man i Hamlstad. Jag behövde tips på vilket ytterplagg jag skulle välja som även skulle fungera bra ihop till pimpelfisket i relativt kall miljö.

Flytoverall i all ära men att pimpla i en flytoverall är både klumpigt och svettigt varmt, vilket i slutändan resulterar att man fryser, tro mig! Jag har provat! Föredrar däremot flytoverall till ismetepassen när man sitter mer stilla.

Per var snabb på att ge mig ett svar, han tyckte att Pinewood Lappland Extreme var stället jag var ute efter.

Idag har jag använt stället några månader i både plus och minusgrader, regniga som soliga dagar.
Även om stället är väl använt så ser mitt ställ fortfarande ut som nytt, inte det minsta slitet! Jag är minst sagt imponerad!
Vid något kallare dagar kör jag extra tjocktröja på mig utöver mitt underställ som jag alltid har på mig under det här stället.

Så letar du efter ett riktigt bra ställ till vare sig vårfisket eller vintersäsongen så vet du vilket jag rekommenderar varmt!
Pinewood Lappland Extreme från Go-nature.se där du även får en keps med om du köper stället!

Pinewood_lappland_extreme
Pinewood Lappland Extreme
Pinewood Lappland Extreme

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments