Fkp-Gear Rigbag nyhet för 2015!

fkpgear rigbag
Fkpgear Rigbag är en av nyheter för 2015! En bag med ett fantastisk kvalitét till ett löjligt bra pris!

På produktbeskrivningen står det blandannat följande:
-Hållbart yttre.
-Stor innerficka.
-10 rejäla PVC-riggfickor.
-Betesbox med flyttbara väggar och kardborrefästen på undersidan.

fkpgear rigbag
Lådan känns precis som PVC-plastfickorna, riktigt bra! Det finns billiga lådor som känns aningen kassa och det finns lådor som kostar några kronor mer men är i bättre kvalié. Låda som följer med i rigbagen känns att vara alternativet av bättre lådor som finns att köpa.
Jag gillar idén som Lubomir ”FK-Lubbe” Pytel kommit på med kardborrband för att få fast lådan så den inte trillar av, men samtidigt ett alternativ om man vill ta lös den så går även det!

Tänk att det krävs en slakslovak för att komma på något liknande! Med handen på hjärtat måste jag säga att jag själv som varken är slak eller slovak hade kommit på tanken själv!
fkpgear rigbag
Hela tio stycken rejäla PVC-plastfickor som är perfekt att använda till färdig knytna tackel! Så man slipper tänka på det när man väl är ute vid sitt vatten och fiskar!

fkp-gear rigbag
Val alternativ är något jag gillar, jag gillar när det går att laboriera med en och samma produkt på olika sätt!
fkp-gear rigbag
fkp-gear rigbag
Att inte förglömma gömfacket i ”locket”! Där får man faktiskt plats med en hel del, våg, peang, måttband och en hel del annat!

Dragkedjan! finns en uppsjö med kvalité på dessa dragkjedor som ni säkert redan vet, men jag vill nog påstå att den känns sin en utav dem bättre på denna produkt!
Mycket goda ord från min sida.. Är det något jag saknar så skulle det nog vara en extra plats för en likadan låda men andra sidan så hade rigbagen blivit större pga detta. Storleken på rigbagen känns optimal, enkel och smidig att bära runt på, tillräckligt stor för att få plats med det mesta man behöver för att jigga abborre eller gös samtidigt som den är tillräckligt liten att packa ner i en större väska med extra utrustning.

Med tanke på vad man får till priset av endast 389kr så tycker jag att Lubbe verkligen har lyckats att prispressa en riktigt bra produkt till en löjligt låg summa!

En-måste-ha-pryl för en abborrfiskare!

Over and out
//Suomela

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments