Båtfix | Förberedelserna har börjat inför båtsäsongen.

båten_före_med_original_dekaler
Läst att många tagit premiärtur med båten idag, man var givetvis själv sugen på det. Men däremot har jag och Patrick spenderat tiden till att först och främst låta min båt ta en nypa frisk luft efter en lång mörk vinterdvala i garaget.

Ursäkta den dåliga bilden ovanför som är tagen med min mobiltelefon, men batteriet var slut i systemkameran, jag var bara tvungen o ta en ”före” bild på den innan vi började riva lös originaldekalerna.
Båten rensad på dekaler.
Båten rensar på originaldekaler.
FKP-Gear moddad båt!
FKP-Gear moddad Terhi absia
Tycker verkligen FKP-Gear dekalerna tillsammans med abborren gjorde sig prydligare än vad originaldekalerna som satt på från första början.
FKP-Gear!
Efter det att utsidan var klar, så var det dags för insidan av båten.
Miekofishing på pulpeten
Miekofishing på pulpeten!
Miekofishing på troféplatsen.
Mieko hamnade även på poséplatsen!

Detta tog längre tid än väntat, men slutresultatet blev jag riktigt nöjd med! Tack för hjälpen Patrick, den var guld värd!

Nu återstår det bara lite småfix (båten behöver tvättas, ja jag vet!), sen känner jag mig redo för att sjösätta!

På återseénde folks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments