Haparanda | Bilder från norrbotten.

Nokkela
Strålande väder precis som man skulle hamnat i Turkiet istället för Haparanda.
Men bilden kan väl lura något med tanke på hoodtröjan, men var förberedd ifall om att myggen hade huggperiod!
Testar att fiska med betet jag fick hem i vintras, Nokkela från Rauma Lures, Nokkela betyder på svenska kvick, vilket i sin rörelse verkligen är!
Nokkela_levererar
Men är den kvick nog för gäddan? Absolut inte, Nokkela leverarar, på dom 2 korta passen jag hunnit med att dänga efter gädda, så har det åtminstone hunnit bli 4st varav den största vägde 3,5kg. Jag älskar verkligen att drilla gädda på mitt SavageGear MP PRO 9ft spö!
Amanda
Yngsta dottern Amanda myser i solsken och gräs.
Isabell
Isabell tycker buskar och träd är intressanta.
Provade abborrfisket
Givetvis var jag tvungen att åka ner till hamnen att prova fiska lite abborre, jag har aldrig besökt platsen tidigare, så nyfiken var jag allt! det fanns gott om dom, men dessvärre ingen större storlek…
Abu_Revo_sx10
Närmare titt på Abu Revo SX10 rullen.
Låg havsvatten nivå.
Nivån på havsvatten var väldigt lågt jämfört med det normala…
Kukkolaforsen
Gjordet tidigare idag en enklare roadtrip och besökte bland annat Kuk-kolaforsen, Ja.. det heter faktiskt Kukkolaforsen, om jag vill minnas rätt har jag aldrig varit där från svenska sidan, tvärs över ser ni Finland, hinner man simma över när vårfloden är som värst?
Gammal eka...
Gammal eka som verkligen gjort sitt….

Varmt och skönt har vi det här i lappträsket, lovar strålande väder hela veckan ut, givetvis tar vi med oss värmen hem när det blir dags för det.

På återseénde med nya äventyr!  / Lappjäveln

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments