Storsjön | Trolling efter gös gav gädda.

 

 

 

 

 
Vaknade säkert 10gånger under natten mot söndagen för att kolla vad klockan var så man inte försov sig, var riktigt taggad inför vad dagen skulle bjuda på.

Jag åkte hemifrån runt 08:00 och var framme vid båten 20minuter senare.
Idag kände jag att det skulle bli ett bra fiske, tunga moln som var väldigt lik snömoln.

Jonny och hans son Micke kom strax efter mig till parkeringen, vi gjorde båten klar för att äntligen påbörja fisket!

Vi körde ut mot könickan där det är bra djup för att prova de nyköpta Cotton Cordell Wally Diver dragen jag köpt tidigare i veckan. Men tyvärr blev det inte mycket till gös, bara några gäddsnipor. Vi provade både trolling men vi stannade även till för att prova på vertikaljiggning, men gösen var som bortblåst, vinden låg som vanligt ute på storsjön, vissa vågor var riktigt stora, några tog sig över kanten på båten, men Jonny tycker att det är kärlek när det är vågit ute på sjön, nästan så man själv blev sjösjuk! Efter några timmars fiske så lyckas äntligen Jonny få på en större gädda, gäddan i bild är tagen av Jonny, han hade fullt upp med att styra båten bland vågorna så jag fick vara med på bild för att hålla upp fisken som vägde 6kg, ett nytt personbästa för Jonny och vi lyfter på hatten o gratulerar!

 

 

 

 

 

 

 

Efter många timmars fiske så åkte vi in för att grilla lite korv och Jonny och Micke passade på att värma sig intill elden, själv hade man flytoverallen på och slapp frysa, guld värt!

Men tycker blev det inga gösar, istället blev det strax över 10st gäddor upp, varav 4st av mig, resterande av Jonny och Micke!

Vi får se om det blir nya tag nästa helg!

Skitfiske!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments