Gavleån | Ikväll var det Johan som lyckades!

Igår beslöt vi för oss att åka ner till ån för att se om gösen var på hugget, men innan fisket började åkte vi ner till Najc Fiske&Fritid för att jag skulle inhandla nytt spö(Fox Rage Jig 9ft), Sen fick vi även en varsin julklapp av Adde, tackar och bugar! Sen var det dags!

Vi kom ner till ån strax efter 18:00 och fiskade fram til 21:30. Under kvällen kom även Andreas Lindberg förbi för att prova lyckan, han var förste man att få drilla fisken upp till ytan, men tyvärr valde den att kliva av, men spänningen höjdes, Vi visste alla att fisken fanns där, men såhär sent på året står bara fiskarna och trycker, så det gäller verkligen att prickkasta emot dom, Peter Svensson och Fors kommer också förbi och snackar en del, riktigt trevligt! Strax efter klockan slagit 21:00, stod bara Jag och Johan kvar vid å-kanten, resten hade gått hem (Vilket man förstår), Då smäller det på Johans spö! Det var verkligen ingen tvivel om att det var en gös som kämpade för sitt liv, riktigt rolig drillning, fortsatte även kämpa in i det sista, Grattis Johan du slipper det populära ordet vid den här tiden på året!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

One thought on “Gavleån | Ikväll var det Johan som lyckades!

  1. jonny boox skriver:

    fisk fitta 🙂

Comments are closed.