Gavleån | Nu är isen nära! (Både gott och ont)

Igår kväll var det riktigt trögt med tanke på att vi var väldigt många vid ån, Tony ”Gavleöring” Berggren, Leo Valkama, Niklas Lövstedt, Johan Henning, Evelina Henriksen, Kjell Bohlin för att nämna dem flesta! Jag blev den lyckligt lottade och fick spräcka nollan först för kvällen en gös på 1,5kg ungefär! Kändes skönt och det tog inte många minuter efter jag var färdig att det äntligen släppte för Tony ”Gavleöring” Berggren! Som haft lite oflyt på sista tiden kring gösfisket vid ån! En lite större fisk strax under 2kg, Grattis! Ju senare det blev ju fler ramlade av med tiden, vissa gav upp pga att det var så trögt fiske, medans andra fiskade in i det sista, fast dom fick trassel i varje kast pga att minusgraderna kröp allt närmare, efter 23:00 stod endast Jag (Otippat?), Tony och Leo kvar! Leo hade tappat en finare gös bortanför busskuren, men nu fick han åtminstone en tröstgös! O visst blev han glad, lite plåster på såren efter den tappade! En gös på kring 1,7kg, Grattis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments