Fyra fäll och ett glas julmust…

Idag bar det av mot samma sjö som vi var tidigare i veckan! Nu hade vi bestämt oss för att köra med levande betesfisk, Vi hade införskaffat oss en ordentlig mörthink och en syrepump för att lyckas hålla fiskarna i liv, vilket fungerade ypperligt bra! Första nedsättningen av spöna gav ett mindre misslyckande, inga fäll på strax över timmen, vi beslöt oss för att flytta på våra spön. Det var riktigt trögt idag, om det var beroende av det fina vädret låter jag vara osagt, vi njöt fast inte gäddan lyste med sin närvaro! Efter tredje och sista platsbytet och cirka en timme efter det, gick vi till våra spön för att eventuellt byta mört om det behövdes, så tar jag upp första spöt och ser att det fortfarande är liv i den lilla mörten, sänker ner den i det mörka och kalla vattnet o då börjar en härlig men kortvarig fight med en gädda på cirka kilot! Nollan blev spräckt! Tidigare hade vi haft fyra eller fem fällningar, men gäddan verkar bara dragit i mörtarna tidigare. Kort sammanfattning av en trög men ack så trevlig fiskedag!

På återseénde!
Tommy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

2 thoughts on “Fyra fäll och ett glas julmust…

  1. Söder skriver:

    Det är konstigt att det kan vara så olika mellan vatten samma dagar eftersom vi hade maxfiske???????????

Comments are closed.