Havsöring | Fisk på andra kastet och 3st pb:n!

Öring på andra kastet.
Idag stod det antingen gäddfiske eller havsörings jakt på agendan, valet blev enkelt! Det föll på havsöring med tanke på ett bommat pass tidigare, så revangen var enorm!

Jag, Pierre Westin, Björn Lundin var eftermiddagens fiskare, att vi äntligen skulle lyckas bryta förbannelsen i Pierres båt blev ett faktum!
Vi åker ut till billudden för att börja vår jakt på öringen, med tanke på att jag berättat hela vägen dit om att vi inte ska ha några förhoppningar om att landa fisk idag men även hur mycket nötande detta fiske kan innebära innan det ger utdelning! Så dänger jag iväg mitt andra kast för dagen och halvvägs i invevningen så sitter min livs första havsöring kämpande för sitt liv!

Stämningen i båten blev minst sagt god! Mycket grattande och highfives, vi mätte fisken till 46cm innan den fick friheten åter.
C&R
Nåväl vi fortsätter nöta av samma ställe, någon efterföljare blir det, men de fiskar viker av vid båtkanten!
Björns setup
Björn Ludde Lundin passar på att inviga sitt nyinköpta FKP-Gear Draugen D4 spö, efter några (läs många) kontakter med sten så lyckas han äntligen få på en fisk som hugger på hans blå\silvriga skeddrag!
Björn med en havsöring!
Grattis till din livs första havsöring! Cirka 45cm! catch&release!

Fabrikerna
Eftermiddagen blev till kvällning, Pierre som fortfarande är fisklös, bestämmer att vi ska testa en sista grynna innan vi tar avfärd hemmåt, vinden hade mojnat en del, vilket ledde till sämre fiske.
Men skam för den som ger sig!
Pierre_med_en_havs_öring
Där sitter Pierre’s livs första havsöring mätte precis 45cm! Grattis!
C&R
Alla tre fiskarna släpptes tillbaka…

3 glada fiskare beger sig hemmåt i samma båt, med oss i bagaget hade vi varsinna nya personbästa att sträva för att förbättra!

Lyckad eftermiddag\kvällspass måste jag säga!

På återseénde med nya äventyr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments