FKP-GEAR VibLure | Abborrepass med Pierre Westin

Abborre_fkpgear_viblure
Fiska med FKP-GEAR VibLure i gråmulet, 15 plusgrader, regnet verkligen hängde i luften! Men abborre skulle vi fiska!

Varit så sjukt sugen på att fiska abborre sen jag bommade en riktigt kluns på senaste passet! Idag tog jag mig tid och bokade upp Pierre’s fria tid för att nöta på!
Idag skulle det visa sig vara riktigt bra gäddväder, hade vi tänkt ett steg längre så hade vi riktat fisket efter gädda.

Men vi nöter på med abborrprylarna som vi tagit med oss och försöker rikta fisket där efter, men gäddan var verkligen i farten idag, vi lyckades endast lura sammanlagt 11abborrar (Jag tog 6st av dom, så Pierre åkte på stryk ännu en gång *flin*)

Gäddor fick vi också en del av, tror jag lyckades få 5st och Pierre 3st. Inga storlekar men Pierre hade nog den största på cirka 3-4kg. Kul drillning på ultralätta prylar.

Största abborren blev en på 780gr, 41cm tagen på FKP-GEAR VibLure i den nya färgen. Vi bommade en ungefär lika stor vid båtkanten, för att vi glömt håven hemma.
Abborre_fkpgear_viblure
41cm abborre
Abborre_release
Att FKP-GEAR VibLure blivit mitt favoritbete till abborre är nog inte längre någon hemlighet, jag vågar lova att det är fångstgaranti på detta underbara bete. (Så länge inte betet fiskas i vatten som inte innehåller fisk)
Nya tag imorgon! Är det likvärdigt väder som idag, blir det riktat efter gädda, fick hem min beställning från miekofishing idag, lite påfyllning för gäddfisket!

På återseénde med nya äventyr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments