Maggotburk – Tänkte tipsa om en bra produkt till pimpelfisket.

maggotburk_pimpelfiske
Tänkte tipsa om en så enkel produkt som den här.

När jag bläddrade genom wigglers senaste produktkatalog och hamnade på sidan 320, så fick jag syn på denna smarta produkt! En maggot burk!
Tommy Suomela pimplar
Många har en maggotburk fastmonterad på skryllan och andra inte. Jag har det inte! Men jag har en riktigt grym maggotburk nu monterad på benet! Äntligen är mitt i-landsproblem löst med sprucken original maggotburk och fickan fylld med maggots och spån. Men denna eminenta maggotburk gör även så händerna blir fria och att slänga på en maggot eller två på kroken går oerhört smidigt, då man inte behöver lägga ifrån sig utrustningen som spö osv för att frigöra händerna och gräva i fickorna efter dom lösa maggotsen då originalburken spruckit!

Perfekt produkt för både fritidsfisket som tävlingsfisket helt enkelt!

På återseénde!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments